Voorverkoop wijnen van Domaines Paul Jaboulet Aîné van topjaar 2019 gestart!

We kregen de stalen van het domein Paul Jaboulet Aîné onlangs toegestuurd, en mijn enthousiasme over deze grootse jaargang 2019 wil ik graag met u delen. We begonnen met de witte wijnen op basis van marsanne en rousanne. Dit bracht me al in extase. Toen we de rode proefden, was het hek helemaal van de dam!
Wie de syrah op zijn best wil proeven, koopt best wat wijnen van dit huis, want Caroline Frey, eigenares en wijnmaakster weet hier als geen ander op een biologische manier zeer verfijnde, delicieuze wijnen te maken met prachtig zuiver fruit en heel zachte textuur. De apotheose is natuurlijk de 'Hermitage La Chapelle', die waarschijnlijk behoort tot de beste ooit gemaakt. Maar, ook in de lagere prijsklassen zijn de wijnen stuk voor stuk zeer interessant!

U kunt nu alvast intekenen op deze wijnen (met een voorintekenkorting van 5%). De levering gebeurt later dit jaar, maar op die manier bent u alvast zeker dat u enkele flessen (of kisten) zult krijgen van dit topjaar! Merk ook op dat hun topwijn 'La Chapelle' voor de 100ste keer geproduceerd werd met de jaargang 2019, een collector's item dus!