Ch. Montrose komt uit met een exceptionele kist en zeldzame aanbieding

Om het 200-jarig bestaan van Ch. Montrose te vieren, heeft het kasteel een wel heel speciale release gedaan van een zeer uitzonderlijk aanbod:

Een opmerkelijke kist met als inhoud:

- 1 x 2 liter fles Ch. Montrose 2014

- 1 x 2 liter fles Ch. Montrose 2015 (bicentenaire)

- 1 x 2 liter fles Ch. Montrose 2016

Slechts 200 genummerde kisten werden hiervan gemaakt, waarvan de nummer 1 geveild werd in Chicago voor 28.680 dollar op 24 oktober 2020 (ca. € 24.200)

Een uniek flessenformaat, gecreëerd voor deze kist met de 3 grootste recente wijnjaren voor Ch. Montrose. De kist zelf is ook uniek, handgemaakt, ultra-exclusief en zeer zeldzaam. Voor de gelukkige eigenaar bevat de kist ook nog andere curiositeiten: een prachtig boek over de geschiedenis van Ch. Montrose, verschillende spelletjes en een discrete plaats om sigaren te bewaren. Het design van de kist reflecteert het preciese werk in de wijngaard en bij het vinificatieproces, terwijl de textuur van het hout van buiten het unieke terroir van Ch. Montrose uitdrukt. Maar dit is niet alles: naast de unieke kist, en voor het allereerst, zal Ch. Montrose de eigenaar van de kist, samen met 3 gasten uitnodigen voor een bezoek van het eigendom, een privétasting, een intiem diner op het kasteel en een overnachting in de privéappartementen van het kasteel (binnen de drie jaar na de aankoop van de kist). Een unieke beleving voor de Ch. Montroseliefhebber. Eén van deze kisten kunnen wij u aanbieden aan € 14.399 inclusief btw.

Bekijk hier de video omtrent deze kist.

Klik hier om de Bicentenary case te bestellen. 

Ch. Montrose 2005 proefde ik onlangs naar aanleiding van mijn 50ste verjaardag, en deze gaf mij werkelijk een wow-effect. De magnifieke smaak, zalig geëvolueerde cabernets, gaven de wijn een fluwelige textuur en zeer complexe smaak waarbij het fruit nog steeds puur, zuiver en fris smaakt en heerlijke noties van cederhout de neus prikkelen.

Ongetwijfeld behoort Ch. Montrose als Second Grand Cru Classé tot de grootste wijnen van Bordeaux, met enorm bewaarpotentieel. We bieden de wijnen van Ch. Montrose, ook de tweede wijn 'Dame de Montrose', deze maand aan in promotie 11 + 1 GRATIS! (niet geldig op jaargang 2018 & 2019) tot 15/01/2021.

Klik hier om Ch. Montrose te bestellen.

Of hier om La Dame de Montrose te bestellen.